http://www.hvacgrossisten.dk/

Din indkøbskurv

Antal varer: 0
DKK 0,00
HVACgrossisten A/S er en netbaseret isoleringsgrossist på det danske marked. Virksomhedens ejere har over 30 års erfaring og denne balast har vi bragt med os ind i den elektroniske verden.

Vi råder over 1.200 m². lager med tekniske isoleringsprodukter og her er kunderne altid velkommen. Lageret gør, at vi altid vil kunne yde hurtige leverancer på de i branchen mest anvendte produkter - Grundet vores store erfaring og netværk på verdensplan har vi idag adgang til over 100.000 forskellige produkter, så kan du ikke finde varen på WEB shoppen er du altid velkommen til at kontakte os, så vil vi meget gerne bestille den ønskede vare hjem.

Vores motto er KVALITET - LOW COST hvilket afspejler sig i alt hvad vi gør og er grunden til at kan vi tilbyde kvalitetsprodukter til yderst konkurrencedygtige priser.

HVACgrossisten A/S har ikke nogen store organisation eller butikker med alle varerne udstillet. Derimod har man adgang 24/7, hvor man kan bestille sine varer og hente tekniske dokumentation når DU har tid. Selvom vi lever på nettet, er den personlige betjening vigtig for os og du er derfor mere end velkommen til at kontakte os for teknisk support.

Følg os på Facebook


HVACgrossisten A/S - Industrivej 8, 6560 Sommersted - Tlf.: 31571385 - info@hvacgrossisten.dk - cvr. 35486720